У четвер, 15 серпня, на вулиці Оноре де Бальзака, 3б в Києві відбулася ДТП за участю мотоцикліста Honda і Opel Omega. Мотоцикліст влетів у Opel і зламав собі обидві руки.

Про це повідомляє портал "Информатор"

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

За словами водія Opel Omega, він їхав вулицею Бальзака в бік Північного мосту. Потім він відчув сильний удар ззаду. Водій мотоцикла Honda на швидкості влетів у задню частину машини, після чого пролетів дорогою ще близько 10 метрів.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Як стало відомо пізніше, в результаті аварії постраждав мотоцикліст. Його з переломами обох рук терміново відвезли до найближчої лікарні. Водій Opel в аварії не постраждав.

Чудові новини!

Тепер Знай.uа став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

На місці працювали два екіпажі патрульної поліції, "швидка", слідчо-оперативна група та рятувальники ДСНС, які змивали паливо мотоцикла, що розлилось по дорозі.

На час оформлення ДТП рух по вулиці Оноре де Бальзака було обмежено, що з'явилася пробка.

Нагадаємо, що у Києві на Броварському проспекті, неподалік від станції метро "Лівобережна", сталася аварія за участю вантажівки Mercedes, який належить "Київхлібу" і легкового автомобіля Skoda Octavia.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", у Дніпрі легковик влетів під фуру, один з водіїв загинув на місці ДТП.

Також портал "Знай.uа" писав, що у Дніпрі на Запорізькому шосе зіткнулися Range Rover і Daewoo.