У середу, 14 серпня, під Києвом у Вишневому чотирирічний хлопчик випав з вікна четвертого поверху житлового будинку на вулиці Просвіти, 7. У цей момент його мама п'яна спала в квартирі.

Про це повідомляє портал "Информатор"

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Глава прес-служби поліції Київської області Микола Жукович зазначив, що малюка помітили сусіди і розбудили п'яну жінку. З якої причини мати була в стані алкогольного сп'яніння, а за дитиною ніхто не стежив, будуть з'ясовувати соціальні служби і ювенальна поліція.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.uа став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Як з'ясувалося, на даний момент хлопчик перебуває в лікарні. За словами очевидців, у нього зламана нога і множинні забої. Деталі інциденту встановлюються.

Нагадаємо, що з вікна будинку на другому поверсі випала дитина 2018 року народження.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", у Києві на вулиці Героїв Дніпра літня жінка випала з вікна власної квартири на дев'ятому поверсі.

Також портал "Знай.uа" писав, що з початку літа в Броварському районі Києва з вікон житлових будинків випали троє дітей.