У вівторок, 13 серпня, у Києві на проспекті Гагаріна, 15 літня жінка випала з балкону третього поверху п'ятиповерхового будинку.

Про це повідомляє портал "Информатор"

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Як з'ясувалося, вона впала не на землю, а опинилася на балконі сусідів знизу і вижила. Постраждалу терміново відвезли до лікарні.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

За попередньою інформацією, жінка вийшла на балкон і незрозуміло чому перекинулася через парапет і опинилася на козирку магазину, який поділяв перший і другий поверхи, через що вижила.

Чудові новини!

Тепер Знай.uа став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Співробітники поліції пов'язують це з віком потерпілої, але скільки їй років, не сказали. З балкона другого поверху бабусю діставали рятувальники за допомогою пожежної драбини.

На місці також працювали правоохоронці та медики. Жінка була у свідомості, на ношах її помістили до карети швидкої допомоги та госпіталізували. Деталі події встановлюються.

Нагадаємо, що у Києві на проспекті Алішера Навої, 78 чоловік випав з вікна п'ятиповерхового будинку.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", у Києві хлопець випав балкона на 12 поверсі висотки.

Також портал "Знай.uа" писав, що у Солом'янському районі Києва хлопець близько опівночі зважився стрибнути з вікна гуртожитку на вулиці Виборзькій, 70а.