У Києві поліція затримала крадія, який ховався під диваном квартири, яку сам пограбував.

Про це повідомляє прес-служба ГУ Нацполіції в Києві.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"На пульт централізованого спостереження надійшло повідомлення про те, що в квартирі на вулиці Академіка Стражеська спрацювала сигналізація. Наряд поліції охорони протягом трьох хвилин прибув за адресою. Правоохоронці виявили в квартирі на першому поверсі дев'ятиповерхового будинку відкрите вікно, викликали підмогу і повідомили господареві про можливий злочин. При цьому заблокували можливі шляхи втечі потенційного правопорушника. А дочекавшись власника приміщення, з дотриманням заходів особистої безпеки, вони зайшли до квартири. У кімнаті правоохоронці виявили та затримали невідомого чоловіка, який ховався під диваном", - зазначено в повідомленні.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.uа став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Варто відзначити, що у чоловіка знайшли прикраси господарів будинку.

Затриманим виявився мешканець Баришівського району Київської області, 1985 року народження. Чоловікові загрожує до шести років позбавлення волі.

Нагадаємо, що у Києві жорстоко покарали крадія, який обкрадав жінок. За інформацією, його затримали і розпилили сльозогінний газ.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", у Затоці 35-річний зловмисник потрапив у будинок через відкриті двері і намагався вкрасти цінні речі.

Також портал "Знай.uа" писав, що у Києві, у Голосіївському районі чоловік скоїв розбійний напад на ювелірний магазин Gold.ua.