У Дарницькому районі Києва чоловік приніс додому немовля. Родичі відразу ж викликали поліцію через підозри викрадення дитини.

Про це повідомляють в прес-службі ГУНП в Києві.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

В поліцію надійшла заява від жінки, яка розповіла, що син прийшов додому з новонародженим і заявив, що це його дитина.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

"Вона зазначила, що їй не відомо, звідки цей малюк, так як син не повідомляв, що складається у відносинах. Вся інформація зараз перевіряється", – відзначили в поліції.

Чудові новини!

Тепер Знай.uа став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Як з'ясувалося пізніше, чоловік може перебувати на обліку у психіатра. Разом з дитиною він приніс додому пакет для новонароджених, який видають в пологовому будинку. За словами самого чоловіка, він купив немовля у жінки з Вінницької області.

Нагадаємо, що у поліцію звернулася 33-річна жінка і розповіла, що колишній співмешканець викрав її однорічну дочку.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", під Києвом троє невідомих викрали з дитячого саду двох сестер.

Також портал "Знай.uа" писав, що у Києві на парковці біля супермаркету "Епіцентр" на вулиці Полярній невідомі чоловік і жінка вкрали маленьку дівчинку, а потім втекли з місця злочину.