Прекрасна новина!

Тепер Знай.ua стали ще ближче і доступніше. Скоріше качай програми для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Все це в неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Багато українців мрію переїхати у столицю, адже тут більше можливостей для розвитку та самореалізації. Однак, для того щоб переїхати в Київ треба ж десь жити.

Купити житло у серці України багатьом буде не по кишені, тому багато його знімають. Скільки ж доведеться віддати за квартиру в різних районах Києва?

У Києві дешевше орендувати квартиру в Деснянському районі, найдорожче - у Печерському. Про це йдеться в дослідженні аналітиків "OLX Нерухомість".

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

У Деснянському районі однокімнатна квартира коштуватиме 6500 гривень на місяць, а в Печерському така ж квартира обійдеться в 14 500 гривень. Трикімнатну квартиру на Печерську можна зняти за 40 600 гривень.

До дорогих районів Києва відносяться також Дарницький і Голосіївський. Тут однокімнатну квартиру можна орендувати від 9500 гривень.

Найпопулярніші для оренди у Києві це однокімнатні квартири. На другому місці двокімнатні, ну а найрідше знімають трикімнатні.

Нагадаємо, що у Зеленського пояснили, як зміняться правила надання пільг.

Як повідомляв портал Знай.ua , новий Трудовий кодекс дозволить українцям законно працювати на фрілансі і ходити у тривалу відпустку.

Також портал Знай.ua писав, що зарплати дніпрянам виплатить Ленін.