В Києві, 29 липня, головна гордість мера столиці знову опинилася в центрі скандалу. Очевидці в мережі активно поширюють інформацію про величезні тріщини на склі славнозвісного "мосту Кличка".

Відповідне відео з'явилося в Facebook на сторінці видання "KV".

В Киеве на «мосту Кличко» треснуло боковое стекло

Geplaatst door Информатор Киев op Maandag 29 juli 2019

На кадрах видно, як на бічній огорожі пішохідно-велосипедного моста між парками "Хрещатий" та "Володимирська гірка" (в народі – "міст Кличко"), як він буквально тріщить на швах. Також люди помічають провисання металевих тросів.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Тріщина розміром з палець з'явилася на крайній опорі перила з боку Володимирської гірки. Також троси, які стягують інше огородження, ослабли і провисли", – йдеться у повідомленні.

Наголошується, що тріщина видно на одній з секцій, на підході до неї виставлено огорожу. На місці знаходяться співробітники муніципальної охорони. Міст відкритий для відвідувачів.

Нагадаємо, що творці мосту Кличка визнали свої помилки: "Це був подарунок місту"