У Києві хлопець холоднокровно розправився зі своєю коханою.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Києва, пише politeka.

Моторошна подія трапилася, 24 липня, коли 18-річний юнак знаходився в квартирі воєї подруги Анастасії Чернявської. У пари раптово виникла сварка через ревнощі.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

Під час перепалки гарячкуватий парубок завдав дівчині численних ударів по всьому тілу. Організм жертви не витримав і вона пішла з життя фактично одразу. Зловмисник переодягнувся і втік, правоохоронці виявили його в Полтаві.

Хлопцеві повідомили про підозру в умисному вбивстві ч. 2 ст. 115 ККУ, і в якості запобіжного заходу хлопця будуть тримати під вартою протягом 60-ти днів.

Нагадуємо, що у столиці затримали громадянина Азербайджану, який обчищав людей, з якими знайомився на вулиці.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа" працівники Кам'янка-Бузького відділу поліції встановили особу зловмисника, який причетний до семи крадіжок з дачних будинків.

Також портал "Знай.uа" писав, що двоє аферистів під виглядом поліцейських, які нібито перевіряють документи, проникли в орендовану туристами квартиру в Приморському районі.