В торговому центрі або біля нічного клубу підходить знайомитися якийсь чоловік і запрошує випити разом з ним, потім ви відключаєтеся, а приходите до тями вже в лікарні без телефону, грошей і інших цінностей.

Про це повідомляє прокуратура Києва.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Саме так виглядає схема, за якою 40-річному злочинцю вдалося пограбувати шістьох людей.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Як з'ясувалося, всі шість пограбувань чоловік скоїв влітку 2017 року. Серед жертв зловмисника виявилися і дві жінки. Всього він заволодів майном на суму близько 170 тисяч гривень. Однак, врешті-решт, злочинця затримали та передали справу до прокуратури. Ним виявився громадянин Азербайджану.

Зловмисникові пред'явлено звинувачення за статтею 185, частиною 5 статті 27, частиною 2 статті 186 та частини 2 статті 187 Кримінального кодексу України.

Незважаючи на те, що чоловік свою провину заперечував, прокурорам вдалося довести його провину. Тепер йому належить не тільки тюремне ув'язнення строком на дев'ять років, а й відшкодувати завдані жертвам збиток.

Нагадаємо, що в одному з "лотерейних" закладів Києва відвідувач побив жінку-касира і зняв з неї всі прикраси.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", працівники Кам'янка-Бузького відділу поліції встановили особу зловмисника, який причетний до семи крадіжок з дачних будинків.

Також портал "Знай.uа" писав, що двоє аферистів під виглядом поліцейських, які нібито перевіряють документи, проникли в орендовану туристами квартиру в Приморському районі.