У Києві з вікна багатоповерхівки випав молодий чоловік з перерізаними венами на руці.

Про це повідомляє "Інформатор",

У вівторок, 23 липня за адресою вулиця Зодчих, 46 з вікна випав майбутній батько.

Батько вагітної співмешканки загиблого розповів, що за ним гналися співробітники поліції і загнали його на дах будинку. Після цього нібито один з поліцейських навмисно зіштовхнув хлопця з даху.


Правоохоронці ж заперечують це і стверджують, що інформація не відповідає дійсності. Поліцейські дійсно приходили до загиблого, оскільки підозрювали його в крадіжці. Однак двері їм відкрив не він, а його співмешканка, яка збрехала поліцейським, що її цивільний чоловік пішов у магазин. Але в цей момент він перебував на сходовій клітці.


Правоохоронці вирішили піднятися на дах, проте з'ясували, що двері були зачинені на замок. Сам утікач, в свою чергу, пробрався на технічний поверх будівлі, де порізав собі вени на руці і написав кров'ю записку своїй цивільній дружині.

Хлопець намалював "сердечко" і ім'я коханої — Лаура. Після цього чоловік вистрибнув з вікна.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років
Показати ще


Правоохоронці розповіли, що чоловік раніше відбував умовний термін за крадіжку. Побоюючись тепер вже цілком реального терміну, він міг наважитися на самогубство.

Нагадуємо, що у столиці затримали громадянина Азербайджану, який обчищав людей, з якими знайомився на вулиці.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа" працівники Кам'янка-Бузького відділу поліції встановили особу зловмисника, який причетний до семи крадіжок з дачних будинків.

Також портал "Знай.uа" писав, що двоє аферистів під виглядом поліцейських, які нібито перевіряють документи, проникли в орендовану туристами квартиру в Приморському районі.