У Києві по проспекту Перемоги, 135, де розташований ресторан "Верховина", виявили мертвого чоловіка. Тіло було в приміщенні громадського туалету в калюжі крові. Загиблий брав гроші за послугу використання вбиральні. Про це повідомляє Інформатор.

Відомо, що загиблий був бездомним і жив на лавочці біля туалету. Люди, які працювали по сусідству, розповіли, що чоловік був спокійним і неконфліктним, вів себе адекватно, іноді випивав, але не буянив. Також з'ясувалося, що бездомний відсидів у в'язниці 20 років, коли вийшов, виявився без житла і сім'ї, так як всі рідні загинули в ДТП.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Востаннє чоловіка бачили близько 00:00 25 липня. Він був напідпитку і відпочивав з друзями, особи яких поки не встановлено. Поліція підозрює їх у вбивстві.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

У чоловіка була розсічена брова, розбита губа, закушений язик та вивихнута нога. Він помер від втрати крові. Бризки крові залишилися на стінах туалету.

Згідно з інформацією експертів, травми на тілі касира характерні для падіння. Правоохоронці розпочали кримінальне провадження за статтею 115 (Умисне вбивство) з додатковою кваліфікацією - нещасний випадок КК.

Нагадаємо, що у Дніпрі затримали двох чоловіків, які тягнули мертве тіло.

Як повідомляв портал Знай.uа, у Києві біля станції метро знайшли бездиханне тіло чоловіка.

Також портал Знай.uа писав, що в Голосіївському районі Києва знайшли закривавлене тіло молодої дівчини.