У понеділок, 10 червня, у Києві неподалік від будинку за адресою вулиця Солом'янська, 15 знайшли труп чоловіка. Медикам, що прибули на місце, залишалося лише констатувати смерть.

Про це повідомляють на сторінці "Інформатор Київ" Facebook.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Відомо, що дзвінок на лінію "102" надійшов близько 07:40.

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

За попередньою інформацією, на вигляд чоловікові було близько 35 років. Прибулі на місце експерти оглянули тіло, але слідів насильницької смерті вони не знайшли. Через те, що будівля у занедбаному стані і там постійно живуть бездомні, то можна припустити, що це саме вони викликали поліцію.

На Соломенской нашли труп мужчины

Geplaatst door Информатор Киев op Zondag 9 juni 2019

Можна помітити, що померлий не схожий на безхатченка. З особистих речей при ньому нічого не знайшли. Але поряд з тілом лежав аркуш паперу, на якому було написано номер телефону і слово "Терміново".

На місці працювали патрульні, слідчо-оперативна група та медики. Подробиці інциденту наразі з'ясовуються.

Нагадаємо, що у Харківській області стався жахливий інцидент, від якого волосся стає дибки на головах навіть у досвідчених оперативників. В колекторі на території дитячого садка виявлено два трупи

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", недалеко від будівлі Харківського апеляційного суду випадковими перехожими було виявлено труп невідомого чоловіка. Тіло було виявлено за адресою площа Героїв Небесної сотні, 36.

Також портал "Знай.uа" писав, що на столичному вокзалі знайшли труп чоловіка з квитком в кишені.