У мережі з'явилися кадри аварії на київському мосту Патона, яка відбулася в четвер, 25 липня. Користувачі мережі не стримувалися в коментарях під публікацією і звернулися до поки ще чинного мера столиці Віталія Кличка. Про це повідомляє у соцмережі Facebook dtp.kiev.ua.

"Київ. Пісяє міст. П в Дніпро. Прорив трубопроводу в судноплавному прольоті моста Патона", - розповіли очевидці НП на мосту Патона.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Кличко чемпіон", "Лише б не какався", "Перший раз чи що?", "Втомився", "Плаче", - прокоментували фотографії з місця аварії користувачі Facebook.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Киев. Писается мост. Прямо в Днепр. Прорыв трубопровода в судоходном пролёте моста Патона

Geplaatst door dtp.kiev.ua op Donderdag 25 juli 2019

Нагадаємо, що у суботу, 27 липня, на весь день повністю перекриють рух транспорту по проспекту Перемоги в районі Шулявського шляхопроводу.

Як повідомляв портал Знай.uа, директор НАБУ Артем Ситник підтвердив, що агентство розслідує справу про можливі розкрадання при будівництві нового пішохідного мосту в Києві.

Також портал Знай.uа писав, що в Кабмін прийшло звернення від Офісу президента Зеленського, в якому представлене прохання внести подання на звільнення з посади голови КМДА мера Віталія Кличка.