У суботу, 27 липня, на весь день повністю закриють рух транспорту столичним проспектом Перемоги в районі Шулявського шляхопроводу.

Цю інформацію повідомляє Київська міська державна адміністрація із посиланням на КП "Дирекція будівництва шляхово-транспортних споруд м. Києва".

У повідомленні йдеться, що дорогу перекриють із 00:10 до 23:50. Це робиться у зв’язку із перевезенням та монтажем металоконструкцій нового Шулявського шляхопроводу.

Водіїв просять враховувати ці обставини.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Нагадаємо, що львів'яни вже вкотре просять посприяти усуненню постійних заторів на Сихові. Дану петицію зареєстрував Микола Бріч сьогодні, 22 липня.

За словами автора петиції, місцеві жителі вже зареєстрували звернення з проханням вирішити "Залізничний колапс" до міського голови Львова та голови Сихівської адміністрації.