Гальмування питання про знесення п'ятого цеху заводу "Більшовик" буде затягувати процес будівництва Шулявського шляхопроводу. За словами мера Києва Віталія Кличка, на місці п'ятого цеху заводу мають збудувати один зі з'їздів з нового мосту.

Про це повідомляє портал "Сегодня"

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Підрядник обіцяє відкрити рух транспорту по новому мосту вже до кінця цього року. Але у нас є ускладнення. Потрібно знести п'ятий цех заводу "Більшовик", на місці якого повинен бути один із з'їздів. Цей цех не працює зараз. Там продають секонд-хенд. Але Фонд держмайна гальмує процес. У них різні відмовки, мовляв, це неможливо зробити", - заявив мер столиці.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Кличко також додав, що столична влада будуть переходити до більш активних дій.

"Нам потрібно вкластися в терміни. Якщо міст побудують, а потім доведеться зносити цех, це зможе збільшити і кошторис робіт, і буде затягувати процес будівництва шляхопроводу", - наголосив Віталій Кличко.

Нагадаємо, що початок тривалої реконструкції Шулявській розв'язки стало однією з резонансних і небажаних для більшості водіїв.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", в українській столиці триває масштабна реконструкція Шулявського мосту.

Також портал "Знай.uа" писав, що Шулявський шляхопровід в Києві вже залишився без першого прольоту.