14 липня 2018 року мер Києва Віталій Кличко виступив із заявою щодо ремонту Шулявського мосту, в якому він пообіцяв, що роботи займуть не більше року.

Про це повідомляє портал "44.ua".

Читай Знай.иа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Ми поставили перед собою завдання за рік повністю відремонтувати цей міст, щоб ним можна було користуватися на повну потужність", - раніше заявляв він.

Популярні новини зараз
Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Також мер Києва говорив про те, що в місті ще 75 мостів перебувають в аварійному стані.

"Ми зробили обстеження штучних споруд міста. 75 мостів - в аварійному стані. Три - в передаварійному. Нам потрібні сотні мільярдів гривень, щоб відновити ледь живу інфраструктуру. І ми робимо все, щоб відремонтувати всю транспортну інфраструктуру, від якої залежить життєдіяльність нашого міста", - заявляв рік тому мер столиці.

Нагадаємо, що мер Києва Віталій Кличко заявив, що будівництво Шулявського шляхопроводу в столиці може затягнутися через знесення п'ятого цеху заводу "Більшовик".

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", початок тривалої реконструкції Шулявській розв'язки став одним з резонансних і небажаних для більшості водіїв подією.

Також портал "Знай.uа" писав, що в українській столиці триває масштабна реконструкція Шулявського мосту.