У п'ятницю, 19 липня, на вулицях Києва з'явилися масштабні затори, а також у столиці відбулося більше десятка аварій.

Про це повідомляє ТСН.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Як з'ясувалося, серйозно ускладнено рух на Хрещатику, Володимирському узвозі, Набережному шосе (сталися дві ДТП), Набережно-Хрещатицькій та Новокостянтинівській. Також від машин перевантажений Гаванський міст.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Затори є також на вулицях В'ячеслава Чорновола, Юрія Іллєнка (сталася ДТП) та Олени Теліги.

Серйозні затори з'явилися і в районі Бессарабської площі і на деяких відрізках бульвару Шевченка. Від автомобілів перевантажений проспекти Лобановського і Голосіївський, а ще вулиця Васильківська.

В районі Шулявського шляхопроводу затори з'явилися на проспекті Перемоги - машини стоять до станції метро "Нивки". У цьому ж районі стоїть проспект Леся Курбаса через ДТП, починаючи від Борщагівського шляхопроводу.

Масштабна затора захопила Велику Кільцеву в районі станцій метро "Житомирська" і "Академмістечко" - вона розтягнулася від Новобіличів до проспекту Курбаса. На різних ділянках вулиці сталося п'ять аварій.

В напрямку з лівого берега затори спостерігаються на Південному шляхопроводі та під'їзді до мосту Метро.

Нагадаємо, що у понеділок, 15 липня, станом на 09:15 на вулицях Києва з'явилися затори.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", у центрі Одеси рух транспорту буде паралізовано.

Також портал "Знай.uа" писав, що у Дніпрі на мосту застрягла вантажівка, яка перевозила комбайн. Чере це рух на мосту було заблоковано, і утворилася величезна затора.