В ніч з 17 на 18 липня в Києві відбулася ДТП між Mercedes і машиною таксі Volkswagen.

Про це повідомляє портал "Інформатор".

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Як з'ясувалося, аварія сталася на Набережному шосе під Пішохідним мостом, зіткнулися Mercedes і Volkswagen служби таксі "571".

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Відомо, що машини їхали в бік Подолу. Імовірно, один з них почав різко перебудовуватися, через що і сталася аварія.

Mercedes влетів правим переднім колесом в ліве заднє Volkswagen і, отримавши серйозні механічні пошкодження, зупинився в першій смузі. У таксі ж відірвало колесо і машина врізалася у відбійник. У результаті аварії таксист отримав численні травми.

На місце пригоди приїхали медики, які оглянули таксиста, що був у шоковому стані і трохи кульгав. Водій і пасажири Mercedes відмовилися коментувати обставини ДТП.

На даний момент причини і деталі ДТП з'ясовуються.

Нагадаємо, що на трасі Одеса-Рені сталося лобове зіткнення автомобілів Volkswagen і вантажівки MAN, в результаті якого загинуло чотири людини, серед яких і дитина.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", на автодорозі Миколаїв – Благовєщенськ біля села Лукашівка сталася страшна трагедія. В результаті лобового зіткнення легковика та автобуса загинули три людини.

Також портал "Знай.uа" писав, що у понеділок, 15 липня, під Києвом на 34-му кілометрі Житомирської траси сталася масштабна ДТП за участю маршрутки Volkswagen LT і Ford Mondeo.