Кияни вирішили провчити господаря машини, який припарковав її на тротуарі.

Про це повідомляє портал "Апостроф"

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

На знімку можна побачити, що машина припаркована на пішохідної частини таким чином, що пройти нею важко, а для батьків з дитячими колясками взагалі пройти неможливо. Судячи з усього, комусь із перехожих це не сподобалося.

Популярні новини зараз
Залишилось два дні: українців попереджають востаннє Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

У машини вивернули "двірники", а на один з них одягнули пивну пляшку. Також на капоті можна помітити вм'ятину, але чи з'явилася вона від рук тих, хто надів на "двірник" пляшку – невідомо.

В коментарях думки користувачів з приводу дій місцевих мешканців розділилися.

Нагадаємо, що у Києві на стоянці зіткнулися дві іномарки, за кермом яких були молоді хлопці. Вони намагалися припаркуватися в місцях для людей з обмеженими можливостями.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", у мережі обговорюють чергового "героя парковки" на вулицях Києва. На цей раз господар машин перейшов всі норми і по-хамськи залишив автомобіль прямо під світлофором на перехресті двох вулиць.

Також портал "Знай.uа" писав, що на вулиці Володимирській активісти зафіксували на камеру відразу три автомобілі, припарковані на тротуарі.