На столичному житловому масиві Виноградар провалився асфальт. Дірку помітили на проїжджій частині.

‎Про це повідомляє користувач Аріель Шматко на своїй сторінці у Facebook‎.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"(Вулиця) Мостицька. Перекрита. Провалився асвальт посеред дороги", - повідомив користувач в мережі.

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

Можна помітити, як інші підписники стали коментувати цю ситуацію.

"А труп не знайшли???", "Страшно", "І так на тлі банер...Кличко заходів ...за фрейдом мля", "Нічого собі…жесть", "Не завадило б цим "робітничкам" виставити знак, щоб не повертали з Вишгородської на Мостицьку! А то з силою там розвертаєшся, а виїзд з Мостицької тільки направо!", "Хто знає, там рух повністю перекрито?25 маршрутка не їде туди?", "Ні, тут нічого не їздить, повністю все перекрито", "Ого нічого собі, нехай ремонтують зараз вибори як раз", "Правильно писати - провалилася дорога", "Річка Куриний Брід ось вам і провал землі", "Непроста комунальна аварія. На вулиці Мостицькій провалився ґрунт прямо під проїжджою частиною. Масштаби руйнування оцінити відразу - фахівці не можуть, так як зруйнувався сам колектор", "Нарешті адекватний коментар по суті. Я просто по фото бачу, що там серйозний провал. Якості асфальту це взагалі не стосується. Жодне покриття такого провалу не витримає", "З обох напрямків до місця аварії колектора зараз обмежили рух транспорту. А для тролейбуса №25, який курсує цією вулицею розроблять альтеранативний маршрут", "Так асфальту не багато по товщині", - пишуть у коментарях під постом користувачі.

Нагадаємо, що у Солом'янському районі Києва, на вулиці Андрія Головка, 1 чоловік не помітив вириту яму, глибиною близько 3-х метрів, і провалився на труби теплотраси.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", у центрі Києва дві машини провалилися під асфальт.

Також портал "Знай.uа" писав, що пасажирський автобус, що курсує за маршрутом No69, застряг у ямі просто посеред дороги в Солом'янському районі Києва.