У неділю, 14 липня, на бульварі Дружби Народів, протягом чотирьох годин, був ускладнений дорожній рух. Причиною стало зіткнення трьох автомобілей - двох малотоннажних вантажівок і легкової Toyota.

Про це повідомляє портал "Факты"

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

На місці події вдалося з'ясувати, що Toyota зупинилася на заборонний сигнал світлофора, коли з правого боку стався дотичний удар — вантажівка MAN знесла дзеркало легковика і поїхала далі, в бік мосту Потона.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Після цього вона врізалась у фургон Iveco, що стояв. Як з'ясувалося, зіткнення було таким сильним, що Iveco відкинуло на зустрічну смугу, а MAN зміг зупинитися лише за перехрестям.

Відомо, що в ДТП постраждав водій MAN. Його госпіталізували з численними ранами та забоями. У решти учасників події - сильний стрес.

З якої причини водій MAN допустив зіткнення з іншою машиною, буде з'ясовувати слідство.

Нагадаємо, що 13 липня, на Набережній Перемоги, біля РК "Риверпарк", в Дніпрі, Peugeot влетів у машину швидкої допомоги, яка перевозила хвору 6-місячну дитину.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", на 65 км траси Київ-Чоп в напрямку Києва автомобіль Toyota на швидкості зіткнувся з "Газ-32223".

Також портал "Знай.uа" писав, що у Шевченківському районі Києва позашляховик Nissan влетів у легковик Volkswagen.