У понеділок, 15 липня, під Києвом на 34-му кілометрі Житомирської траси сталася масштабна ДТП за участю маршрутки Volkswagen LT і Ford Mondeo.

Про це повідомляє портал "Информатор"

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

На жаль, дві людини загинули і 18 постраждали.

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї
Показати ще

За попередньою інформацією, Volkswagen віз людей зі Львова до Києва. У попутному напрямку їхав Ford. З невідомих причин сталося зіткнення двох машин, також маршрутка знесла відбійник.

На Житомирской трассе маршрутка врезалась пострадали 18 человек и два погибли: трасса перекрыта

Geplaatst door Информатор Киев op Zondag 14 juli 2019

Постраждалих пасажирів мікроавтобуса відвезли в лікарню з різними травмами. Водій також був госпіталізований в лікарню. На жаль, водій і жінка-пасажир Ford померли на місці.

На даний момент рух Житомирській трасою ускладнено. Ділянка, де сталася ДТП, в бік Києва повністю перекрита. Утворилася затора. На місці працюють екіпажі поліції, медики і рятувальники ДСНС.

Нагадаємо, що у п'ятницю, 12 липня, на трасі Київ-Чоп у Житомирській області водій автомобіля Hyundai не впорався з керуванням та в'їхав у вантажівку, яка була припаркована на узбіччі.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", у Києві на перетині проспекту Перемоги і вулиці Гарматній сталася серйозна аварія за участю двох іномарок.

Також портал "Знай.uа" писав, що під Києвом сталася масштабна ДТП, двоє загиблих. Автомобіль Toyota на швидкості зіткнувся у "Газ-32223".