За клопотанням Київської місцевої прокуратури №8 чоловікові, який чинив хуліганські дії та з кулаками напав на 76-річного дідуся і дворічного хлопчика, обрали безальтернативний запобіжний захід у вигляді утримання під вартою терміном на 60 діб. Таке рішення ухвалив Святошинський районний суд Києва.

Про це повідомляють в прес-службі прокуратури міста Києва.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

За інформацією столичної прокуратури, 38-річному чоловікові інкримінують скоєння злочинів, передбачених ч. 3 ст. 296 (хуліганство, пов'язане з опором громадянам, які припиняли хуліганські дії) і ч. 2 ст. 186 КК України (грабіж, поєднаний з насильством, не небезпечним для життя чи здоров'я потерпілого).

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

Санкції цих статей передбачають покарання у вигляді позбавлення волі на термін до 6 років.

Нагадаємо, що у Києві на вулиці Тулузи чоловік напав на літню людину, а також кинувся з кулаками на дворічну дитину, яка проходила повз.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", у центрі Києва агресивний підліток жорстоко побив літнього бездомного.

Також портал "Знай.uа" писав, що під Дніпром підліток вбив свою 13-річну подругу. Дніпропетровський районний суд виніс вирок 15-річному хлопчику передбачених частиною 2 статті 115 та частиною 1 статті 185 КК України.