У Києві загинула жінка, яка впала на рейки на станції метро Оболонь.

Про це повідомляє столична поліція.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"На станції метро Оболонь на рейки впала жінка. Вона загинула", – зазначено в повідомленні.

Популярні новини зараз
Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

В київському управлінні ДСНС додали, що рятувальники вже дістали жінку з-під потяга та передали співробітникам поліції, які розслідують причини падіння жінки на колію.

Як раніше було відомо, близько 09:00 ранку в Києві були закриті п'ять станцій метро на "синій гілці через падіння людини на рейки.

Рух між станціями "Контрактова площа" і "Героїв Дніпра" було закрито близько півгодини через падіння людини на колії, потяги прямували від станції "Теремки" до "Контрактовій площі". Таким чином, були закриті станції "Тараса Шевченка", "Почайна", "Оболонь", "Мінська", "Героїв Дніпра".

Нагадаємо, що у Києві 12 липня близько 9 ранку обмежили рух на "синій", Оболонсько-Теремковской лінії метрополітену. Це обумовлено падінням пасажира на рейки на станції "Оболонь".

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", у Києві, в метро жінка впала з ескалатора і сильно забила обличчя, також у неї розсічення руки.

Також портал "Знай.uа" писав, що у Києві неврівноважений чоловік кидався з ножем на пасажирів метрополітену.