У четвер, 11 липня, комунальники Києва демонтували будівельний паркан за адресою бульвар Тараса Шевченка, 11а. Його встановили ще у 2012 році, щоб привести в порядок і відремонтувати фасад будинку за вказаною адресою.

Про це повідомляє прес-служба Центру організації дорожнього руху Києва.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

За контрольною карткою, замовником робіт виступало ЗАО F&С REАLТY, а виконавцем — ТОВ "Підков".

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Як з'ясувалося, будівельний паркан займав смугу руху громадського транспорту. Він заважав організації дорожнього руху на бульварі і перетворився у своєрідний "довгобуд".

Співробітники Центру організації дорожнього руху, разом з фахівцями Департаменту міського благоустрою, прийняли рішення про знесення "довгобуду". Комунальні працівники демонтували пішохідну галерею.

У свою чергу, представники компанії, які проводили роботи, пообіцяли найближчим часом прибрати будівельне сміття, яке заважає нормальному проходу для пішоходів.

Нагадаємо, що у Дніпрі демонтували чергову цілодобову наливайку. Наливайки демонтують по всьому Дніпру.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", у Києві демонтують рекламні дорожні знаки. Демонтаж проводився по вулиці Великій Васильківській.

Також портал "Знай.uа" писав, що у столиці демонтують 137 літніх майданчиків кафе і ресторанів, які розміщені з порушеннями.