У середу, 10 липня, в центрі Києва на бульварі Лесі Українки спалахнув седан Maserati Quattroporte. Ліквідувати загоряння спочатку намагалися водії, але його ліквідувати змогли лише рятувальники, які приїхали на місце події.

Про це повідомляє портал "Інформатор"

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

На щастя, в результаті інциденту жертв не було.

Популярні новини зараз
За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

За попередньою інформацією, вогонь виник під капотом італійської машини близько 15:00. На місце оперативно прибули рятувальники, які ліквідували загоряння. На жаль, врятувати машину не вдалося. Але в результаті пожежі ніхто не постраждав.

Як з'ясувалося, вартість італійського седана Maserati Quattroporte VI в комплектації з дизельним двигуном становить приблизно 3,7 млн грн. Версії авто з більш потужними бензиновими двигунами варіюються в межах від 4 до 6,1 млн грн.

Нагадаємо, що 1 липня біля житлового будинку в Києві в годину ночі стався вибух в автомобілі Lexus GS 300. Відомо, що на момент вибуху в автомобілі нікого не було.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", в одному з міст в Полтавській області сталася НП. Автомобіль одного з місцевих депутатів вибухнув.

Також портал "Знай.uа" писав, що у селі Кожанка Фастівського району під Києвом водій Hyundai Elantra припаркував автомобіль біля свого будинку, після чого пролунав вибух.