У Києві обмежили рух вулицею Симона Петлюри.

Про це повідомляє прес-служба КК "Київавтодор".

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Орієнтовно до 14 липня на ділянці між вул. Жилянській та вул. Саксаганського триватиме середній ремонт покриття. Дорожники вирівняють бордюри і люки оглядових колодязів, знімуть верхній шар асфальтобетону", - зазначено в повідомленні.

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Стало відомо, що після підготовки основи будуть класти новий шар покриття площею близько 2200 м2 з використанням міцного полімеру-асфальтобетону.

Столичних закликали водіїв не паркувати машини вздовж узбіч.

Варто також відзначити, що в столиці розпочався капремонт шляхопроводу на перетині проспекту Комарова і Леся Курбаса (біля платформи "Борщагівка" та станції швидкісного трамвая "Сім'ї Сосніних"). Тут до кінця року повністю перекрили рух на половині моста, який веде у бік центру міста.

Нагадаємо, що вже кілька місяців в Дніпрі ремонтують дороги. На деяких ділянках робітники повністю знімають покриття і роблять капітальний ремонт, десь — просто "латають".

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", у Харкові через ремонт перекриють частину Гімназійної набережній.

Також портал "Знай.uа" писав, що у четвер, 27 червня, у Київ прийшла негода. Через сильний вітер, грім і грозу масово почали падати дерева, обриватися дахи з будівель і дроти зі стовпів.