У вівторок, 2 липня, вулиці Києва захопили масштабні затори, а ще в столиці відбулося більше десятка аварій.

Про це повідомляє ТСН.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Стало відомо, що рух ускладнено на Набережно-Хрещатицькій, Новокостянтинівській та інших вулиць Подолу. Також від машин переповнені Гаванський міст та Набережно-Рибальська. Велика затора є на Олени Теліги та Щусєва через ДТП.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Також затори є і на Бессарабській площі та бульварі Тараса Шевченка. Від автомобілів переповнена вулиця Юрія Іллєнка. На проспекті Перемоги, недалеко від перетину з Повітрофлотським проспектом, сталися одразу дві аварії.

В районі Шулявського шляхопроводу, затори є на проспекті Перемоги теж - машини стоять майже до станції метро "Житомирська".

Крім того, у цьому ж районі стоїть проспект Леся Курбаса, починаючи від Борщагівського шляхопроводу.

Рух ускладнено на Кільцевій дорозі в районі Вишневого, а ще - на вулиці Академіка Заболотного. Ряд другорядних вулиць, які ведуть до центру Києва від об'їзної, також потопають в заторах. Відразу дві аварії сталися на виїзді з Крюківщини на Кільцевій.

Від машин перевантажені проспекти Академіка Глушкова, Голосіївський, Лобановського, а ще вулиця Васильківська. Також затора є на бульварі Дружби Народів (сталася аварія).

У напрямку правого берега затори є на всіх мостах. Найменш перевантажений Північний шляхопровід. На під'їзді до Патона сталися відразу дві аварії.

Нагадаємо, що у четвер, 27 червня, у Київ прийшла негода. Така ситуація вплинула і на ситуацію на дорогах столиці.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", великі затори паралізували рух на деяких магістралях Києва через ремонт шляхопроводу на перетині проспектів Комарова та Леся Курбаса.

Також портал "Знай.uа" писав, що у вівторок, 18 червня, в Києві утворилися затори. Частина вулиць буквально зупинила рух.