У суботу, 29 червня, в центрі Києва сталася аварія за участю BMW і машини піцерії Mamamia. Водій німецького авто не помітив припаркований навпроти закладу Daewoo Matiz.

Про це повідомляє портал "Информатор"

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Відомо, що ДТП сталася близько 4:30 на бульварі Лесі Українки, 32.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок
Показати ще

У водія BMW були явні ознаки алкогольного сп'яніння. Він не помітив Matiz, що стоїть на порожній дорозі, а після аварії водій довго не виходив з машини і намагався втекти з місця ДТП. Проте співробітники поліції силоміць витягли чоловіка і посадили в службову машину. А потім до нього приїхали його знайомі.

Варто зауважити, що горе-водій почав кричати, що його викрали і силою утримують в поліцейському Prius. Спроби його знайомих заспокоїти запал товариша також успіхом не увінчалися. На щастя, обійшлося без постраждалих. Правоохоронці встановлюють деталі аварії.

Нагадаємо, що 26 червня близько 19 години, на трасі Київ - Чоп поблизу села Чишки сталася масштабна ДТП, в результаті якої постраждав один із водіїв.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", у ніч на четвер на Дарницькому шосе Києва, біля повороту на вулицю Березняковскую сталася смертельна аварія за участю пішохода.

Також портал "Знай.uа" писав, що 23 червня близько 18.30 на повороті в село Кизя Бродівського району сталася кривава ДТП.