В ніч на суботу, 29 червня, в Оболонському районі Києва група чоловіків влаштувала біку в ресторані "Каспій", а одній людині вистрілили в ногу. Після цього група зникла на машині Seat, а поліція ввела план "Сирена".

Про це повідомляє портал "Информатор"

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Пізніше з'ясувалося, що підозрюваних затримали через кілька годин у Дніпровському районі.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Патрульні з'ясували, що нападники поїхали з місця події на чорному Seat з литовськими номерами. Схожий за прикметами автомобіль поліцейські помітили на вулиці Андрія Малишка.

В Киеве задержали группу кавказцев, устроивших стрельбу на Оболони

Geplaatst door Информатор Киев op Vrijdag 28 juni 2019

Правоохоронці заблокували машину і затримали групу чоловіків кавказької зовнішності. У салоні також сиділи дві дівчини, у яких правоохоронці виявили речовини, схожі на наркотики.

На підозрюваних наділи наручники. За попередньою інформацією, ці люди можуть бути причетні до ще кількох розбоям, в тому числі на території Гідропарку. На адресу приїхали дві слідчо-оперативні групи. Вони вилучили пакетики з забороненими речовинами і оглянули автомобіль затриманих. А потім всіх доставили у відділ поліції.

Нагадаємо, що в суботу 22 червня в Києві група підлітків напала на безхатченка. Чоловіка катували і жорстоко побили, а згодом виклали відео в інтернет.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", у четвер 20 червня у поліцію надійшов виклик про те, що на пляжі "Отрада" в районі канатної дороги Одеси близько 20 людей влаштували бійку і відкрили стрілянину.

Також портал "Знай.uа" писав, що 15 червня близько 1:00 на лінію "102" у Дніпрі зателефонувала жінка, яка розповіла, що у її чоловіка виник конфлікт з її вітчимом.