У четвер, 27 червня, у Київ прийшла негода. Через сильний вітер, грому і грози масово почали падати дерева, обриватися дахи з будівель і дроти зі стовпів.

Про це повідомляє портал "Информатор"

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Така ситуація вплинула і на ситуацію на дорогах столиці.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Підвищення пенсій з 25 березня: у кого і на скільки в Україні збільшаться виплати Кого не мобілізують до армії: перелік професій Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Відомо, що затори в місті досягли семи балів, але оскільки рух ускладнено не по всьому Києву, а на певних ділянках, там затримка в русі сягає більше однієї години часу.

Варто відзначити, що ускладнено рух по дорогах, які з'єднують правий і лівий береги. Водіям радять об'їжджати Дарницький, Північний, Південний та інші мости. Страждає від пробок і центр міста. Бульвари: Тараса Шевченка, Лесі Українки, Хрещатик та інші центральні вулиці застигли в пробках. Також водіям рекомендують виключити зі свого маршруту Поділ.

Найбільш складна ситуація на правому березі в районі Академмістечка, на Окружній дорозі, на вулиці Братиславській у бік станції метро "Чернігівська". Там затори утворилися з самого ранку ще до початку негоди. На даний же момент, на багато дороги впали дерева, тим самим перекрили їх і обмежили рух для авто. Постраждали і самі машини. Загалом, шквальний вітер, злива, грім і град негативно позначилися на пересування мешканців Києва.

Нагадаємо, що великі затори паралізували рух на деяких магістралях Києва через ремонт шляхопроводу на перетині проспектів Комарова та Леся Курбаса.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", у Києві утворилися затори. Частина вулиць буквально зупинила рух.

Також портал "Знай.uа" писав, що у Дніпрі утворилася величезна затора через ремонт мосту.