Убивство 9-річного Захара Черевка у Києві в Дарницькому районі викликало широкий резонанс. Відомо, що нелюдом виявився брат вітчима Ярослав Богдан, який завдав дитині три десятки ударів ножем і молотком.

Про це повідомляє портал "Obozrevatel"

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Сусіди по будинку розповідають, що Захар був дуже товариський і захоплювався розслідуваннями.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

За словами сусідки-пенсіонерки, хлопчик намагався допомагати літнім людям. На сходах брав під руку і підтримував, щоб допомогти піднятися.

"Я йду по сходах, мені важко. Тут Захар спускається, каже, давайте я вам допоможу, і бере мене під руку. Відмовляюся, але він каже, ні, бабуся, я вам допоможу", — поділилася жінка.

Сусіди не розуміють, як у людини могла піднятися рука здійснити такий моторошний злочин, тим паче - позбавити життя дитину.

Одна жінка розповіла, що одного разу у черзі до лікаря зустріла Захара з його бабусею.

"Так скільки ми там сиділи, він постійно розмовляв. Щось розповідав, доводив їй. Дивовижна дитина", — розповіла вона.

Інші розповідають, що хлопчик був веселим.

Бабуся Захара Любов Анатоліївна додала, що онук спочатку мріяв стати пожежником, потім — поліцейським.

"Йому завжди подобалися кримінальні розслідування, він дивився такі передачі як "Агенти справедливості", — розповіла вона.

Нагадаємо, що у неділю, 23 червня, в Дарницькому районі Києва знайшли тіло 9-річної Захара Черевко.

Як раніше повідомляв портал "Знай.ua", 24 червня 9-річного хлопчика вбив брат його вітчима, завдав 30 ударів ножем, побив його молоком, прив'язав до тіла камінь і скинув у воду.

Також портал "Знай.ua" писав, що 9-річного Захара Черевко вбив родич 22 червня у Києві в Дарницькому районі, бабуся хлопця розповіла про життя хлопчика і його вбивці, а також про те, чому це могло статися.