У Києві знайшли тіло 9-річного Захара Черевко. Брат вітчима завдав хлопчикові 30 ножових поранень, потім добив молотком, прив'язав до ніг камінь і викинув у воду.

Про це повідомляє портал "КП в Україні".

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Як виявилося, 9-річний Захар жив з бабусею, а мама пішла жити до іншого чоловіка. У квартирі вони жили утрьох – мама Захара, її новий цивільний чоловік і брат чоловіка.

Популярні новини зараз
Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

Мама подарувала дитині комп'ютер. Брат цивільного чоловіка був проти цього подарунка, так як вважав цей комп'ютер своїм. Спочатку він закотив жінці скандал, а потім вирішив помститися дитині.

"22 червня підозрюваний прокинувся о четвертій ранку, випив пляшку горілки, потім знову заснув, потім знову прокинувся і пив. У четвертій вечора він вилив чергову пляшку і пішов до будинку Захара. Хлопчик вийшов з дому близько восьмої вечора. Він сказав бабусі, що повинен щось запитати у перехожих і записати у свій блокнот", - повідомили в прес-службі столичної прокуратури.

Також стало відомо, що підозрюваний у дитинстві лікувався від шизофренії і його можуть визнати неосудним, що дозволить йому уникнути суворого покарання.

Нагадаємо, що у неділю, 23 червня, в Дарницькому районі Києва знайшли тіло 9-річної Захара Черевко.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", бабуся 9-річного Захара Черевко, якого вбив родич 22 червня у Києві в Дарницькому районі, розповіла про життя хлопчика і його вбивці, а також про те, чому це могло статися.

Також портал "Знай.uа" писав, що правоохоронці затримали підозрюваного у вбивстві 9-річного хлопчика Захара Черевко в Києві.