24 червня 9-річного хлопчика вбив брат його вітчима, завдав 30 ударів ножем, побив його молоком, прив'язав до тіла камінь і скинув у воду. Тіло маленького Захара рятувальники знайшли в озері Вирлиця.

Про це повідомляють в прес-службі Нацполіції Києва.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь

Спочатку в поліцію звернулася мешканка Києва із заявою про зникнення онука. За її словами, дев'ятирічний хлопчик близько 20:00 в п'ятницю, 22 червня, вийшов на вулицю. Коли стемніло, бабуся кинулася шукати онука, однак безрезультатно. Тоді вона одразу зателефонувала в поліцію.

Популярні новини зараз
Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Незабаром поліція повідомила, що камери відеоспостереження одного з торгових центрів зафіксували, як хлопчик йде разом з якимось чоловіком. Потім обличчя цього чоловіка встановили.

Коли поліцейські прийшли на адресу проживання підозрюваного, той поводив себе нервово і плутався у свідченнях. Чоловіка доставили до Дарницького управління поліції, а в цей час на спецлінію "102" надійшло повідомлення, що в озері Вирлиця рибалки виявили тіло дитини, яка схожа на зниклого хлопчика.

"На тілі дитини експерти виявили численні колото-різані рани і травми черепа. На березі була захована сорочка загиблого і його блокнот. Також водолази дістали з дна озера предмети, схожі на ніж і молоток. Речові докази вилучили та направили на експертизу", — розповів начальник столичної поліції Андрій Крищенко.

З'ясувалося, що чоловікові 30 років, проживає в Києві, веде аморальний спосіб життя.

За попередньою інформацією, у день зникнення дитини між братами і мамою хлопчика виник конфлікт, на ґрунті якого підозрюваний і вирішив помститися.

Зловмисника відразу затримали в порядку статті 208 Кримінально-процесуального кодексу України. Чоловікові загрожує від 10 до 15 років або довічне ув'язнення.

Нагадаємо, що у неділю, 23 червня, в Дарницькому районі Києва знайшли тіло 9-річного Захара Черевко.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", у понеділок, 17 червня близько 13:30 в правоохоронні органи повідомили про страшну знахідку в лісі Києва.

Також портал "Знай.uа" писав, що в одеській квартирі на Черемушках правоохоронці знайшли труп жінки.