Великі затори паралізували рух на деяких магістралях Києва через ремонт шляхопроводу на перетині проспектів Комарова та Леся Курбаса.

Роботи розпочались ще 22 червня. Через них також тимчасово не працює Борщагівська лінія швидкісного трамваю, замість якої призначили додаткові автобуси. Основною метою ремонту є заміна трамвайних колій та збільшення пропускної здатності дороги. Орієнтовно, роботи планують завершити до кінця року.

Нагадуємо, що через ремонтні роботи також перекрито рух транспорту на перехресті проспекту Палладіна, бульвару Вернадського та вулиці Єфремова.

Раніше портал “Знай.ua” повідомляв про те, що на шляхопроводі на Осокорках обвалилась штукатурка та впала на автівку, що їхала проспектом Бажана під мостом.

Також “Знай.ua” розповідав, що цей інцидент коштував посади виконуючому обов’язки директора КП «Київавтошляхміст».

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще