Столичний очільник Віталій Кличко відправив у відставку виконуючого обов’язки директора КП “Київавтошляхміст” Дмитра Котлубея, повідомляє прес-служба Київської міськдержадміністрації.

Це рішення Кличко прийняв після того, як на Осокорках на одному з шляхопроводів обсипалась штукатурка і впала на автівку, яка проїжджала під мостом.

Також мер Києва дав доручення Департаменту транспорту та інфраструктури провести обстеження усіх шляхопроводів столиці та поінформувати про найнебезпечніші з них.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Нагадуємо, що через ремонт Борщагівського шляхопроводу тимчасово не працювала Борщагівська лінія швидкісного трамваю.

Раніше портал “Знай.ua” повідомляв про те, що через ремонт перекрито перехрестя бульвару Вернадського, вулиці Єфремова та проспекту Палладіна.

Також “Знай.ua” повідомляв про те, що Антимонопольний комітет перевіряє діяльність мера Кличка щодо будівництва Шулявської розв’язки.