"Київавтодор" продовжує ремонтувати дорожнє покриття в місті, тому на дорогах вводяться тимчасові обмеження.

Про це повідомляє портал "Факти"

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Відомо, що з 06:00 19 червня до 20:00 30 червня дорогу перекриють на перетині бульвару Вернадського, вулиці Академіка Єфремова та проспекту Палладіна.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Також з 21:00 18 червня до 06:00 19 червня закриють рух на вулиці А. Малишка (між будинками №№ 1 і 3).

А з опівночі 22 червня приступають до капремонту шляхопроводу на перетині проспектів Комарова і Л. Курбаса з ж/д шляхами Київ-Волинський — Святошин (біля платформи Борщагівка), через що рух у напрямку до центру обмежать (роботи триватимуть до кінця поточного року), у 2020 році запланований ремонт проїзної частини в напрямку Кільцевої дороги.

Нагадаємо, що у Дніпрі на вихідні перекриють центр міста. У найближчі вихідні Дніпро прийматиме етап Кубка Європи з триатлону Dnipro Triathlon Fest 2019.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", у місті Біла Церква біля Києва протягом кількох днів мають намір перекривати рух на деяких ділянках доріг. Це пов'язано з проведенням змагань велосипедистів.

Також портал "Знай.ua" писав, що у зв'язку з проведенням ремонтних робіт на вулиці Короленка, тимчасово припинено рух на ділянці вулиці від проспекту Дмитра Яворницького до вулиці Челюскіна.