У суботу, 22 червня, у Києві кілька підлітків жорстоко побили бездомного чоловіка і похвалилися відео у соціальних мережах.

Про це повідомляє портал "Київ Оперативний"

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Чоловіка побили до крові, завдаючи йому ударів з ноги в корпус і по голові. Сам безпритульний, судячи з відео, був у стані алкогольного сп'яніння і опору не чинив.

Популярні новини зараз
Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

Користувачі мережі наголосили, що хулігани живуть в районі Квітневого провулку Подільського району столиці. Пізніше з'ясувалося, що підлітки вже були помічені в жорстоких діях.

Також стало відомо, що "небайдужі кияни" знайшли двох підлітків. Як видно на кадрах, одного з них облили зеленкою. На даний момент третього бешкетника ще шукають.

Сознательные молодые люди нашли и передали сотрудникам полиции двоих из тех что били бездомного.:..

Geplaatst door Киев Оперативный op Maandag 24 juni 2019

Нагадаємо, що у Запорізькій області в місті Васильківка група неадекватних молодиків жорстко познущалася над співробітниками правоохоронних органів.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", у Києво-Святошинському районі, в місті Боярка, чоловік жорстоко побив опонента і зник. Потерпілим виявився літній чоловік, який разом з онуком ніс додому кошик полуниць.

Також портал "Знай.uа" писав, що прикрий інцидент у столиці зустрів вагітну жінку. На неї напали злодії циганської національності і витягли з її сумки особисті речі.