У середу, 19 червня, в Києві на кінопоказі в рамках ЛГБТ-події "Київпрайд" на учасників напали невідомі у балаклаві.

Про це повідомляє портал "Громадське".

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Це було відверто гомофобський напад, мене повалили на землю, били ногами по голові, по ногах, моїх знайомих залили газом", – розповів один з постраждалих.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

За словами організатора, серед учасників, яких побили, були також і неповнолітні. Вона також додала, що перед входом були помічені як мінімум 4 молодих людей спортивної статури, які чергували в очікуванні, поки люди почнуть розходитися.

Стало відомо, що на місце події приїхала поліція і машини швидкої допомоги.

Нагадаємо, що з 16 по 23 червня у Києві пройде ЛГБТ-подія Київпрайд, яке завершиться Маршем Рівності. Відомо, що в цьому році в Марші візьмуть участь близько 10 000 учасників.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", у Києві з 16 по 23 червня пройде найбільша в Україні ЛГБТ подія. Список заходів на ці дні просто величезний.

Також портал "Знай.uа" писав, що організатори Маршу рівності в захист прав ЛГБТ-спільноти запросили президента України Володимира Зеленського приєднатися до їх заходу.