На "мосту Кличка" знову помітили машину. На цей раз по ньому проїхалися комунальники.

Про це повідомляє портал "Голос.uа"

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"І знову їздять по мосту. Аж доки, хоспаде", - йдеться у підписі до відео.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

И опять ездят по мосту. Доколе, хоспаде

Geplaatst door dtp.kiev.ua op Dinsdag 18 juni 2019

В коментарях жартують, що комунальники отримають штраф.

"Охолоджують асфальт, що б фури надалі колію не продавили", "Даєш метро через міст", "Цікаво, а йому штраф випишуть", "В сенсі вело-пішохідний міст не для машин? Шо за дискримінація водіїв?", "А потім питаємо чому скла полопалися. Вандали стріляли. Ага", "Я на хвилинку", - пишуть люди в коментарях.

Нагадаємо, що у четвер, 13 червня, у Києві закрили пішохідно-велосипедний міст, який знаходиться між Хрещатим парком та Володимирською гіркою. Міст з двох сторін закрили огорожами і туди не можна пройти. На місці чергує муніципальна охорона.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", у день Києва мер Віталій Кличко відкрив пішохідно-велосипедний міст між парками "Хрещатик" і "Володимирська гірка", будівництво якого відбувалося з пригодами і скандалами.

Також портал "Знай.uа" писав, що міст між Хрещатим парком та Володимирською гіркою є найбільш обговорюваним об'єктом.