У столичному регіоні правоохоронці виявили безпритульну дитину з Вінницької області.

Про це повідомляє портал "Status Quo"

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

В селі Калинівка Макар'ївського району співробітники поліції помітили 11-річну дівчинку, яка була на території населеного пункту без нагляду старших. Після того, як дитину привезли до відділку, було встановлено, що дівчинка оголошено у всеукраїнський розшук.

Популярні новини зараз
Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Як з'ясувалося, дитина самовільно поїхала з Вінницької області в Київ, а на зворотньому шляху переплутала номер маршрутки.

Про цю подію розповіли в поліції Київської області.

Нагадаємо, що у селі Ясеново Друге Любашівського району, що під Одесою, знайшли дитину на вигляд близько 6-7 років. Хлопчика знайшли одного близько опівночі. Він не розмовляє, тому дізнатися його вік та ім'я неможливо.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", у понеділок, 10 червня, в Києві в районі Позняки знайшли маленького хлопчика, який загубився. Дитина була знайдена на вулиці Ревуцького, 29А. А вже пізніше його передали співробітникам поліції.

Також портал "Знай.uа" писав, що у Києві в приватному дитячому садку втратили дитину. Варто відзначити, що вихователі пропажу помітили не відразу.