Кілька тисяч людей зібралися на акцію біля Адміністрації президента в Києві у понеділок ввечері, 10 червня. Вони вимагали не допустити здачі національних інтересів у переговорах з Росією.

Про це повідомляє портал "Zn.ua"

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Учасники мітингу принесли з собою державні прапори, плакати з написами: "Ні капітуляції", "Капітуляція. Зрада! Думай!", "Не дамо зробити наших захисників беззахисними мішенями" і т. д. Вони також публічно спалили на Банковій білий прапор, який є символом капітуляції та здачі в полон.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Також відомо, що під час спроби протестувальників наклеїти на стіну біля входу в АП табличку з написом "Адміністрація губернатора Малоросії" сталася сутичка з поліцією. Правоохоронці зірвали і порвали паперову табличку, яку принесли активісти.

Нагадаємо, що у Львівській області шахтарі перекрили міжнародну трасу Львів-Рава Руська, тому що останні три місяці їм не виплачують зарплату.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", на Софійській площі, біля Печерського суду, влаштували протест активісти Національного корпусу для підтримки Сергія Філімонова. Центр Києва повністю в диму, лунають вибухи.

Також портал "Знай.uа" писав, що у п'ятницю, 7 червня, у Києві кілька сотень людей перекрили одну з центральних вулиць міста.