В Киеве в субботу, 26 октября, пройдет “Конопляный марш свободы”, участники которого требуют легализировать медицинское применение марихуаны. Об этом организаторы события сообщили в Facebook.

По мнению участников марша, Украине необходимо срочно принять закон о легализации медицинского каннабиса.

К участию приглашаются все желающие, старт – в 12:00 от здания Кабинета министров, после чего марш пройдет по правительственному кварталу и завершится в 16:00.

26 жовтня Марш Свободи - за закон про медичний канабіс

26 жовтня у Києві відбудеться Конопляний Марш Свободи 2019 - Just Do It! за реформи державної політики щодо наркотиків. Учасники вимагатимуть невідкладного внесення до парламенту і розгляду законопроекту про медичний канабіс. "Президент пропонує зачекати. А скільки ще чекати? Реалізація фундаментального права на життя та захист свого здоров'я - головна причина того, що закон про медичний канабіс має бути затверджено невідкладно", - заявила речниця Маршу Свободи Тетяна Кузьменко . "Це не про розваги чи насолоди, мова про законний обіг лікарських засобів на основі канабісу для потреб українських пацієнтів під контролем держави". Ми запрошуємо вчених, лікарів, медичних пацієнтів та їхніх близьких, а також всіх небайдужих до майбутнього України та здоров'я її нації. 26 жовтня починаємо о 12:00 під Кабінетом міністрів України. Закон - медичному канабісу. Just Do it! Просто зробіть це. Додавайте друзів до події у Фейсбук: https://www.facebook.com/events/2748486968508104/ Приєднуйтесь у Telegram: https://t.me/FreedomMarch Контакт для ЗМІ: +38(098)0815257 Татьяна Кузьменко І поширте це відео, будь-ласка.

Geplaatst door Конопляний #МаршСвободи op Maandag 21 oktober 2019

Популярные статьи сейчас
За интернет можно не платить: как воспользоваться новой услугой Нужно успеть: украинцам, с квитанциями за свет на руках, назвали важное условие С 28 апреля и до 5 мая: "Нафтогаз" призвал потребителей осмотреть газовые счетчики Украинцам 60+ предоставят денежную помощь, можно пригласить родных: как подать заявку
Показать еще

Напомним, с коноплей – можно: в Киеве провели необычную ярмарку, - страшный сон копов.

Как сообщал ранее Знай.uа, киевлян зовут на сезонные ярмарки: "дешево и вкусно", - адреса "горячих точек".

Также Знай.uа писал о том, что львів'яні наелись тыквы и устали бегать: необычные развлечения поймала камера.