Кияни, як завжди, з нетерпінням чекають можливості закупится недорогими сезонними продуктами на ярмарках. У цьому місяці вони проходять відразу в декількох районах столиці, повідомляють у КМДА.

зокрема, 9 жовтня ярмарок у Голосіївському районі пройде за адресою Стратегічне шосе, вул. Деміївська, 45-47; у Дарницькому районі – на просп. Миколи Бажана, на перехресті вул. Павла Чубинського та Юрія Пасхалина, вул. Ганни Ахматової, 31; у Деснянському районі – на вул. Електротехнічній; у Печерському районі — на вул. Великій Васильківській. У Дніпровському районі – на просп. Соборності, 2-20; у Подільському районі – на просп. Правди, 5-11.

10 жовтня у Голосіївському районі ярмарки пройдуть на вул. Новопирогівській, 25, вул. Ковпака, вул. Ломоносова; у Дарницькому районі – на вул. Євгенія Харченко, 41-47, просп. Миколи Бажана, на перехресті вул. Павла Чубинського та Юрія Пасхалина; у Деснянському районі – на вул. Електротехнічної; у Дніпровському районі – бул. Перова, 8-10, просп. Генерала Ватутіна, 12а; у Печерському районі — вул. Московська, 31/33, у Подільському районі – вул. Оболонській, 23-35. У Святошинському районі — вул. Гната Юри, 5.

11 жовтня придбати недорогі продукти можна буде у Голосіївському районі – на просп. Голосіївському, 116, просп. Академіка Глушкова, 25-53; у Дарницькому районі – на просп. Миколи Бажана, на перехресті вул. Павла Чубинського та Юрія Пасхалина, вул. Ганни Ахматової, 31; у Деснянському районі – вул. Електротехнічної, вул. Шолом Алейхема; вул. Академіка Курчатова; у Печерському районі — в пер. Виноградне, 4-6, на перехресті вул. Леоніда Первомайського та Мечникова; у Дніпровському районі – вул. Гродненської, 1/35-17а, вул. Алматинській, 64-74; у Подільському районі – вул. Полковий, 72; у Солом'янському районі — вул. Керченській, вул. Пилипа Козицького; в Шевченківському районі — вул. Ружинської, 16-18, вул. Ризькій, 1, вул. Деревлянской, 16-20, вул. Бульварно-Кудрявській, 2-4.

12 жовтня у Голосіївському районі — на вул. Паньківській, вул. Голосіївській, 4-10; в Дарницькому районі – вул. Ревуцького; у Дніпровському районі — бул. Шамо, 2-12; у Деснянському районі – вул. Лесковська; в Оболонському районі — вул. Петра Калнишевського, 1-5; у Печерському районі — вул. Катерини Білокур; у Подільському районі — вул. Степана Бандери; у Шевченківському районі — вул. Богдана Гаврилишина, 1-17.

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

13 жовтня в Голосіївському районі — на вул. Маршала Конєва; у Печерському районі — на вул. Джона Маккейна; у Шевченківському районі — на вул. Татарській, 32-38.

Нагадаємо, що гастротуристи відкрили для себе українську столицю.

Також Знай.uа писав про те, що більше сотні раритетних та ексклюзивних автомобілів звезли у Київ на фестиваль Old Car Land.