У Києві в суботу, 26 жовтня, пройде “Конопляний марш свободи”, учасники якого вимагають легалізувати медичне застосування марихуани. Про це повідомили організатори події у Facebook.

На думку учасників маршу, Україні необхідно терміново ухвалити закон про легалізацію медичного канабісу.

До участі запрошуються всі бажаючі, старт – о 12:00 від будівлі Кабінету міністрів, після чого марш пройде з урядового кварталу і завершиться о 16:00.

26 жовтня Марш Свободи - за закон про медичний канабіс

26 жовтня у Києві відбудеться Конопляний Марш Свободи 2019 - Just Do It! за реформи державної політики щодо наркотиків. Учасники вимагатимуть невідкладного внесення до парламенту і розгляду законопроекту про медичний канабіс. "Президент пропонує зачекати. А скільки ще чекати? Реалізація фундаментального права на життя та захист свого здоров'я - головна причина того, що закон про медичний канабіс має бути затверджено невідкладно", - заявила речниця Маршу Свободи Тетяна Кузьменко . "Це не про розваги чи насолоди, мова про законний обіг лікарських засобів на основі канабісу для потреб українських пацієнтів під контролем держави". Ми запрошуємо вчених, лікарів, медичних пацієнтів та їхніх близьких, а також всіх небайдужих до майбутнього України та здоров'я її нації. 26 жовтня починаємо о 12:00 під Кабінетом міністрів України. Закон - медичному канабісу. Just Do it! Просто зробіть це. Додавайте друзів до події у Фейсбук: https://www.facebook.com/events/2748486968508104/ Приєднуйтесь у Telegram: https://t.me/FreedomMarch Контакт для ЗМІ: +38(098)0815257 Татьяна Кузьменко І поширте це відео, будь-ласка.

Geplaatst door Конопляний #МаршСвободи op Maandag 21 oktober 2019

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Нагадаємо, з коноплями – можна: у Києві провели незвичайний ярмарок, - страшний сон копів.

Як повідомляв раніше Знай.uа, киян кличуть на сезонні ярмарки: "дешево і смачно", - адреси "гарячих точок".

Також Знай.uа писав про те, що львів'яні наїлися гарбуза і втомилися бігати: незвичайні розваги зловила камера.