Відтепер українці можуть отримувати професійну допомогу у вирішенні питань, пов'язаних з енергопостачанням, завдяки новій урядовій гарячій лінії. Ця ініціатива створена для того, щоб підтримати громадян та бізнес у нелегкий період відключень електроенергії та допомогти знайти альтернативні джерела енергії.

На урядовому порталі з’явилася офіційна інформація про гарячу лінію 15-49, яку назвали "СТРУМ". Ця лінія працює безкоштовно і цілодобово, що дає можливість кожному отримати консультації у будь-який зручний час.

Електроенергія. Фото: скрін youtube
Електроенергія. Фото: скрін youtube

Нинішня енергетична ситуація в країні складна через системні руйнування енергетичної інфраструктури. Ворог намагається залишити українців без світла і тепла, і тому уряд шукає швидкі та ефективні рішення для підтримки енергетичної незалежності. Один з таких заходів — це розвиток розподіленої генерації, яка дозволить кожному забезпечити себе необхідною енергією.

Звернувшись на гарячу лінію, ви зможете:

Популярні новини зараз
В опалювальному сезоні знизять тариф на світло: хто платитиме 1,32 грн за кВт Прийдуть з перевіркою до кожного: змінилися правила соціальних виплат Продукти продаватимуть за новими правилами: чи постраждає звичний раціон українців Водіям готують тотальні перевірки на дорогах: безжально штрафуватимуть кожного третього
Показати ще
  • Дізнатися, як підвищити енергонезалежність вашого будинку чи підприємства.

  • Отримати інформацію про державні програми фінансової підтримки для встановлення додаткових генераційних потужностей.

  • Отримати детальні консультації щодо альтернативних джерел енергії та допомогу у вирішенні проблемних питань з підключенням відповідного обладнання.

"В умовах кризової ситуації ми повинні зробити все можливе для забезпечення енергетичної незалежності наших громадян. Впровадження урядової телефонної лінії "СТРУМ" є важливим кроком у цьому напрямку. Це дозволить кожному українцю отримати необхідну інформацію та підтримку, що стосується встановлення альтернативних джерел енергії та отримання державної допомоги", — зазначив Міністр енергетики Герман Галущенко.

Нагадаємо, Українці затамували подих: в Міненерго назвали дату, коли переглянуть тариф на світло

Раніше ми розповідали, що Українці по 20 годин без світла, а YASNO не припиняє жартувати: "Люди вмирають"

Також, Як врятувати себе від отруєння в "пекельну" спеку: продукти, про які краще "забути" на якийсь час