Компанія-постачальник електроенергії YASNO продовжує публікувати жарти у своїх соціальних мережах на тему відключення світла. Однак, якщо раніше це було ще доречно – при мінімальних відключеннях, то тепер стає вже не смішно.

Так, компанія опублікувала картинку, на якій написано "Тобі гаряче, тому що ти гаряча штучка", чим викликала хвилю обурення.

Причина проста: в Україні світло відключають настільки часто і надовго, що багато людей його не мають по 14-18 годин на день. У таку спеку без кондиціонера не врятуєшся.

У супермаркетах молочні та заморожені продукти починають псуватися, тому що генератори не справляються з охолодженням. А для людей похилого віку, дітей та мешканців верхніх поверхів багатоповерхівок це взагалі стає катастрофою.

Популярні новини зараз
Прийдуть з перевіркою до кожного: змінилися правила соціальних виплат Пенсіонери зможуть отримати одноразову грошову допомогу Змінили вимоги до стажу: майбутня пенсія буде більше очікуваного Вистачить на кілька буханок хліба: пенсіонерам доплатять у вересні 570 гривень
Показати ще

Ліфти не працюють, автомати з водою теж, продукти в холодильниках псуються. Експерти навіть попереджають, що через спеку можуть бути смертельні випадки.

Українці обурені такими жартами YASNO:

  • "Шановні, не зай****те людей жартами. Бо вже давно не смішно. Просто повідомляйте новини. Дякую за розуміння."
  • "Не стримуйте себе, жартуйте, наприклад, з приводу відсутності світла десь у Бахмуті, на кшталт "немає вдома – немає проблем зі світлом". Так неприховано знущатися з людей, тупо підонки."
  • "Від цього мема щось н***я не смішно, маючи 3 години світла на день."
  • "Три панічні атаки за день через спеку та неможливість врятуватися від неї, зламані кондиціонери в потягах інтерсіті, люди вмирають через спеку."

Нагадаємо, до осмічних рахунків за світло не варто боятися: компенсація буде "солідною"

Раніше ми писали про те, що "З нас деруть три шкіри, цинічно та жорстоко": експерт пояснив, як можна було виправити ситуацію

Крім того, Знай.ua повідомляв, у супермаркетах почали дорожчати молочні продукти: українцям показали нові ціни