Багато підприємців зіштовхнулись з проблемою оплати від покупців під час відключень світла.. Один з державних банків підготував вирішення цієї проблеми.

Про це розповіли в пресслужбі "ПриватБанку".

Відключення світла не стане на заваді вашому бізнесу, якщо ви користуєтеся спеціалізованими сервісами. Для полегшення життя та ведення бізнесу, "ПриватБанк" розробив спеціальний застосунок “Термінал”, який перетворює ваш смартфон на POS-термінал, дозволяючи приймати безготівкові платежі безконтактними картками та гаджетами, навіть за відсутності електрики.

Термінал для оплати
Термінал для оплати // pixabay.com

Для роботи потрібне лише підключення до мобільного інтернету або Wi-Fi.

Популярні новини зараз
Вистачить на кілька буханок хліба: пенсіонерам доплатять у вересні 570 гривень Нові правила мобілізації: можна залишитись без водійських документів Гроші не виплатять з вересня: хто залишиться без допомоги Пенсіонерам виплачуватимуть щомісячну допомогу: хто і на яку суму може претендувати
Показати ще

Завантажити та підключити “Термінал” легко на iPhone або Android смартфоні з NFC. Реєстрація займає лічені хвилини, після чого ви можете розпочати приймати оплату.

Про фіскалізацію готівкових та безготівкових операцій подбає сервіс ПРРО "Каса", який можна підключити прямо в “Терміналі”.

Касовий апарат, РРО. Фото: Youtube
Касовий апарат, РРО. Фото: Youtube

Підприємці зможуть продавати товари у розстрочку без світла за допомогою телеграм бота ПриватБанку @Privat_Invoice_bot. З його допомогою ви можете створювати миттєві рахунки для покупців з "Оплати частинами" або "Миттєвої розстрочки" прямо з комп'ютера чи смартфона, а потім відправляти їх через повідомлення в Приват24, посилання в месенджер або QR-код

Нагадаємо, що клієнти ПриватБанку не можуть зняти свої гроші.

Як повідомляли раніше, ПриватБанк роздає сертифікати на 55 та 100 тисяч гривень.

Як писав "Знай" раніше, ПриватБанк зробив важливе оголошення про робота банків під час відключень світла.