Українці скаржаться, що не можуть сплатити комуналку у додатку "Приват24". Фахівці ПриватБанку пояснили, як розв'язати проблему.

Багато українців вважають за краще платити за комунальні послуги онлайн, зокрема через "Приват24". Але часом платежі не проходять і причини не завжди зрозумілі користувачам мобільного банкінгу.

"Приват24". Фото: скрін youtube
"Приват24". Фото: скрін youtube

Так, українець залишив скаргу на ПриватБанк через те, що не зміг здійснити оплату послуг ЖКГ, де потрібно заповнити показники лічильника. Він зазначив, що раніше подібних проблем не спостерігав.

"У вас погана програма з оплати комунальних послуг. Я не можу сплатити ті послуги, де потрібно заповнювати покази лічильника. Відображається інформація, що не можна змінювати номер параметра. Раніше всі оплати проходили успішно", - поскаржився клієнт.

Популярні новини зараз
Українцям будуть по-новому вручати повістки: все зміниться з 16 липня Ситуація зі світлом кардинально зміниться: 5 атомних блоків "йдуть" на ремонт ТЦК заганяють українців у боргову петлю – адвокат розповів про підступну схему Звички доведеться міняти: Нацбанк оголосив про великі зміни
Показати ще

Платіжки за комуналку Фото: скрін youtube
Платіжки за комуналку Фото: скрін youtube

Фахівці ПриватБанку у відповідь на скаргу розповіли, як діяти, якщо не вдається провести платіж.

"Надішліть скриншоти екрану з помилкою при заповненні поля Значення лічильника, нам в приватні повідомлення або на пошту help@pb.ua, щоб ми могли розібратись в ситуації", - йдеться в повідомленні.

Скарга на ПриватБанк. Фото: скрін Мінфін
Скарга на ПриватБанк. Фото: скрін Мінфін

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, виконайте три простих кроки: ПриватБанк роздає сертифікати на 55 та 100 тисяч гривень.

Також наш портал інформував, втратив кошти, тепер чекай 2 місяці: українця з карткою Монобанк шоковано походом до банкомата ПриватБанку.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку".