"Супермама" здала ТЦК колишнього чоловіка: "Він мріє повернутися..."

Блогерка Юлія Генсіровська вирішила привернути увагу до свого колишнього чоловіка, з яким у неї двоє дітей. Вона зв'язалася з ТЦК та СП, щоб вони вручили йому повістку. Юлія назвала це можливістю для нього повернутися в Україну. На своїй сторінці у соціальній мережі вона показала фото працівників поліції біля дверей, які прийшли вручати повістку. Виявилося, що чоловіка не було в Миколаєві. Сусіди повідомили поліції іншу адресу, а Юлія надала інформацію про те, в якій країні та місті він живе, а також його сторінку в Instagram.

В Україні очікують гіперінфляцію: чи варто скуповувати валюту до підвищення податків

Валюта. Фото: скрін youtube
Валюта. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
В опалювальному сезоні знизять тариф на світло: хто платитиме 1,32 грн за кВт Міста опинились під прицілом: тарологиня озвучила прогноз на вересень по обстрілам "Покинув, два роки шлявся, обжимався...": Оля Цибульська розповіла, що сталося з Винником Українці з вересня зможуть їздити транспортом безкоштовно: в КМДА це підтвердили
Показати ще

Протягом 2024 року голова фінансового комітету ВР Данило Гетманцев неодноразово заявляв про плани значного підвищення податків. Це змусило багатьох українців купувати іноземну валюту в великих обсягах - на $5,3 мільярда з початку року, що більше, ніж за весь 2023 рік. Економіст Михайло Крапивко пояснює, що люди купують валюту через страх гіперінфляції, викликаний економічною політикою влади.

Перетин кордону стане квестом: прикордонникам дадуть повну свободу дій – перевірятимуть усіх

В Україні прикордонники скоро матимуть більше повноважень для контролю над перетином державного кордону. Відтепер правила стануть жорсткішими, а процедури перевірок — ретельнішими. Верховна Рада розглядає законопроєкт №10128, який передбачає значні зміни у прикордонному контролі. Прикордонники разом із митниками зможуть ініціювати додаткові огляди громадян, їх багажу та транспортних засобів. Це означає, що перевірки стануть частішими і більш детальними.

Рахунки за комуналку можуть збільшитись ще на 500 гривень: який тариф хочуть змінити

Борги за комуналку. Фото: скрін youtube
Борги за комуналку. Фото: скрін youtube

У зв'язку зі зростанням цін в Україні деяким споживачам готуються перерахувати тарифи на водопостачання та водовідведення. Подорожчання комунальних послуг може становити 90%. Про намір встановити нові тарифи заявили у місті Коломия, що на Івано-Франківщині. Керівник КП "Коломияводоканал" Славомир Зумер заявив, що востаннє тариф на воду переглядався ще у березні 2021 року. За цей час піднялися ціни на багато складових та виникла гостра потреба підвищити вартість послуг для населення.

Світло буде відсутнє по 20 годин на добу: експерт попередив про найгірший сценарій

Люди сидять без світла. Фото: youtube
Люди сидять без світла. Фото: youtube

Секретар Київської міської ради Володимир Бондаренко попередив, що в разі найгіршого сценарію розвитку подій в енергетичній сфері, киянам доведеться економити електроенергію, отримуючи її лише 4 години на добу. Бондаренко зазначив, що така ситуація може виникнути через значне пошкодження енергетичної інфраструктури України внаслідок російських обстрілів. Він закликав киян готуватися до можливих віялових відключень електропостачання та вживати заходів для економії електроенергії.